Op schoolreis met BRUZZKet: Bokrijk

© Visit Limburg

Schoolreizen kunnen dit schooljaar niet. Spijtig. Maar BRUZZKet to the rescue! We dopen ons reisbureau om tot het schoolreisbureau en nemen je mee naar BOKRIJK.

Tijdens deze schoolreis gaan we terug in de tijd, naar 1913. Het begin van de vorige eeuw, toen jouw ouders en zelfs jouw grootouders nog niet geboren waren! Hoe ging het er toen aan toe in de klas?

Waarmee verdienden de mensen hun geld en waren er toen ook al Haribo-snoepjes? En hoe speelden ze vroeger? Je komt het allemaal te weten tijdens deze schoolreis naar Bokrijk. Daarvoor moeten we naar Genk in Limburg.

Hoe doen we dat dan juist nu alles nog gesloten is?

Je kan nu inderdaad niet zomaar met de bus naar een pretpark rijden of met heel de klas op bosklasse gaan. Maar, dat is ook niet nodig.

Net als bij onze reizen naar New York, Mexico en India, nemen we voor onze schoolreizen niet de schoolbus maar Google Earth. 🌎

Klaar om Bokrijk te ontdekken?

tip: Eens je in Egypte bent, gebruik je best de pijltjes links onderaan in beeld < 1 / 15 > ) om je van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Als je op het 3D-icoontje rechts onderaan klikt, kan je wat rondkijken op elke stop. Met het gele mannetje (in de rechteronderhoek) kan je rondlopen.