Heb jij nieuws voor BRUZZKet?

x-pert Laso

Journalisten zoeken veel zelf uit, maar gaan ook aan de slag met tips die ze krijgen. Wil jij een tipgever zijn? Hou dan je ogen en oren open en laat ons weten wanneer er belangrijke dingen gebeuren in jouw buurt. BRUZZKet gaat op dan onderzoek en wie weet verschijnt er binnenkort een bericht op bruzzket.be of op onze sociale media, met dank aan jouw tip!

Wat is nieuws?

Alles wat je opmerkt in de straten of huizen van Brussel, én ook andere ketten kan interesseren!

Heb jij gezien dat de kinderboerderij van het Maximiliaanpark er een nieuwe lama bij heeft? Doet je school mee aan een heel belangrijke duikwedstrijd in de vijvers van Elsene? Of ben je bezig om met al je buren de coolste moestuin ooit te bouwen?

Laat het ons weten!

icoon megafoon

Waar moet je op letten?

Als BRUZZKet-tipgever probeer je een antwoord te zoeken op de volgende vragen: Wie? Wat? Waar? Wanneer? Hoe?

Kan je één of twee van deze vragen niet invullen, is dat niet zo erg. Vul hieronder zoveel mogelijk info in over jouw nieuwtje.

De velden met een rode * moet je zeker invullen. Je naam of e-mailadres vermelden we nooit op de website maar hebben we nodig als we je willen contacteren om misschien nog wat meer informatie te vragen.
5 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

🙋‍♀️Wil je graag vaker meewerken aan BRUZZKet als X-PERT? 🙋‍♂️

Dat kan! Heb je zin om voor ons reporter te zijn en mee reportages te maken en artikels te schrijven? Stuur ons dan snel een mailtje via ket@bruzz.be met daarin jouw naam, leeftijd, school en rond welke onderwerpen jij met BRUZZKet wil samenwerken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.