Doen!

Battle van de beste Belgische beatboxers en nog meer weekendtips

© Facebook Tim Vdb

Beatbox, domino XL en een concert met kerstatelier. Dit zijn de BRUZZKet-weekendtips voor het weekend van 9 en 10 december. 👇

  • ZATERDAG: Reusachtige dominobaan bouwen in Muntpunt

de_grote_dominoshow_rechthoek_d32bff2d214f5e39b0d916e8e5e2f2cf.png
© Muntpunt

Altijd al eens een gigantisch lange dominobaan willen bouwen? Daarvoor kan je deze zaterdag terecht in bibliotheek Munpunt. Iedereen is hier welkom om mee te bouwen tijdens de Grote Dominoshow.

Het evenement is ook helemaal gratis, dus ga zeker eens langs om je dominoskills te laten zien.

Meer info vind je op deze website.

  • ZATERDAG: Battle van de beste Belgische beatboxers

396144708_6449208188522252_7787940047094319312_n.jpg
© Facebook Tim Vdb

Deze zaterdag komt al het beatboxtalent van België samen in GC De Vaartkapoen om te strijden voor de titel van beste beatboxer van het land.

Zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen, want er zullen enkele indrukwekkende optredens tussen zitten. Eén optreden om naar uit te kijken is alvast dat van wereldkampioen beatbox FootboxG.

Iedereen is welkom om te gaan supporteren. Alle info vind je op deze website.

  • ZONDAG: Concert op kindermaat in Botanique

photo_officielle_cgregoire_gerstmans_.jpg
© Gregoire Gerstmans

Tijdens de ‘Bota Kids’-concertenreeks kunnen kinderen in de Botanique terecht voor allerlei concerten op kindermaat. Deze zondag is dat een concert van de Luikse singer-songwriter Bérode.

Deze week is het ook een speciale kersteditie van ‘Bota Kids’. Want voor het concert kan je terecht in het kerstatelier van Céline Cuvelier, waar je allemaal leuke kerstdecoraties kan gaan maken.

Alle info over het evenement vind je op deze website. En het programma voor de ‘Bota Kids’-concerten van volgend jaar vind je op deze website.

Welke van onze tips ga jij uitproberen?

Laat het ons weten in de reacties 💬