Circus, fietsen en dansen in het donker: dit zijn onze weekendtips

© UP Festival

Het weekend staat weer voor de deur! Weet je nog niet wat te doen? Dan heeft BRUZZKet drie leuke tips voor jou.

  • Geniet van spectaculaire circusshows op het UP Festival

pss-pss_65cb4c3cec22b-683x1024.jpg
© Pierre Colletti

Het UP Festival is terug! Op deze 18de editie van het Brusselse circusfestival kan je 12 dagen lang op 13 verschillende locaties genieten van spektakels en voorstellingen.

Van 21 maart tot 1 april kan je elke dag naar een circusshow. Dit weekend kan je naar maar liefst 6 verschillende voorstellingen gaan kijken. De inkom is betalend en hangt af van de voorstelling.

Klik hier voor meer info.

  • Ontdek alles over fietsen op de fietsbeurs van Bike Brussels

16651c0ccece52ae7f9920440aaa48d3070edf36.jpeg
© Bike Brussels

Ontdek alle soorten fietsen tijdens de Bike Brussels beurs in Tour & Taxis. Van stadsfietsen, tot reisfietsen en vrachtfietsen, het is er allemaal.

Naast het ontdekken kan je ook zelf een ritje maken op een fiets, deelnemen aan workshops en spelletjes, of kijken naar shows.

De beurs is vrijdag van 12u tot 20u, en zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Voor kinderen onder 16 jaar is het gratis. Meer info vind je op de website van Bike Brussels.

  • Doe zaterdag alle lichten uit en ga dansen in de Beurs

earthhour.jpg
© WWF

Zaterdag doet de stad Brussel mee aan Earth Hour. Dat is een wereldwijde actie waarbij vanaf 20u30 een uur lang de lichten uitgaan. Brussel doet hieraan mee door de lichten van het Stadhuis, de Grote Markt en het Atomium te doven.

Ook in de Beurs gaan de lichten uit. Daar maken ze gebruik van de gelegenheid om een silent disco te organiseren! Dansen op de dansvloer van de Beurs kan van 20u30 tot 22u30.

Ook jij kan meedoen aan Earth Hour door deze zaterdag van 20u30 tot 21u30 het licht uit te doen. Zo toon je dat je bewuster omgaat met energie.

Meer info op het Facebook-evenement.

Lees meer over