Doen!

De weekendtips zijn terug! Dit kan je doen in het weekend van 9 en 10 september

© Saskia Vanderstichele

De zomervakantie is voorbij, maar geen paniek! Want BRUZZKet is er met leuke weekendtips. En er is weer veel te doen in de stad in het weekend van 9 en 10 september, dus lees zeker verder. 👇

  • Afkoelen in Flow

Het wordt heel warm dit weekend, meer dan 30 graden. 🥵 Om af te koelen kan je een plonsje doen in openluchtzwembad Flow in Anderlecht. Je moet hiervoor wel op tijd reserveren, want de plaatsen zijn beperkt. Een plekje reserveren kan via deze site.

  • Topatleten spotten op de Memorial Van Damme

naamloos-2.png
© Saskia Vanderstichelen

Het is weer tijd voor het belangrijkste atletiekevenement van het land: de Memorial Van Damme in het Boudewijnstadion.

Er staan veel topatleten op de affiche, zoals de Brusselse sprintster Cynthia Bolingo. Zeker gaan supporteren dus! Tickets kan je kopen op deze website.

  • Circus en kaftpapier in Cantine Josée

naamloos-1.png
© Cantine Josée

Op zoek naar origineel kaftpapier voor je schoolboeken? Dan kan je vrijdag in Cantine Josée in Sint-Joost-Ten-Node terecht. Daar hebben enkele kinderen ontwerpen bedacht om je boeken op te vrolijken.

Of je kan er ook gewoon meedoen met een circus- en parkourinitiatie. Meer info vind je op deze website.

  • Strips, strips en nog meer strips op het Strip Festival

Als het buiten te warm is, kan je ook altijd naar het Comic Strip Festival in Thurn en Taxis. Heel het weekend lang kan je hier je favoriete personages ontmoeten, kan je zelf strips leren tekenen tijdens één van de workshops en nog veel meer. En dat allemaal gratis. Alle info vind je op deze site.

  • Feestelijk fietsen met de Kidical Mass

332768865_1468987693507257_5274886355445024692_n.jpg
© Kidical Mass Brussels

Om de week af te sluiten kan je zondag meefietsen met een speciale editie van de Kidical Mass. Tijdens zo’n Kidical Mass fiets je in een grote groep rond door Brussel. En deze keer zijn er ook veel andere activiteiten gepland, zoals workshops, live muziek en een echt fietsdorp. Meer info vind je op deze website.

Wat zijn jouw plannen dit weekend?

Laat het ons weten in de reacties 💬