Doen!

Doe-tip: ga zondag naar Stadskriebels en amuseer je rot!

Zo zag Stadskriebels er in de vorige editie uit© BRUZZ

Zondag 8 mei gaat het sportfeest Stadkriebels door. Verschillende sportclubs zullen gratis, supertoffe activiteiten voorzien. Er is ook een gigantisch ballenbad! 🥳 De activiteiten vinden plaats aan Thurn & Taxis, de Ninoofsepoort en Biestebroek.

Tijdens Stadskriebels wordt niet alleen gesport en bewogen. Een mix van animaties, optredens, dans, muziek en workshops zorgen dat je je geen seconde verveelt. 🙌

In de vroege avond zijn er optredens van circusartiesten 🎪 en dj’s.

Gigantisch ballenbad

Het tijdelijk zwembad FLOW aan de Vaartdijk in Anderlecht zal voor deze speciale dag omgetoverd zijn tot een groot ballenbad! 🥽 Volgens de organisatoren zal het zondag het grootste ballenbad van Brussel zijn. ⚽🛁 Ga daar dus ook zeker eens kijken!

20200219 hoodie

Er komen ook 2 speciale ketten langs: Pieter en Basim van de Ketnet-serie Hoodie.

Je kan samen met hen aan activiteiten deelnemen of kubb tegen ze spelen op de Biestebroek-locatie. Ze zullen ook te zien zijn in de slotshow aan de Ninoofsepoort! 🤩

Inschrijven

Stadskriebels is gratis maar je moet je wel inschrijven om aan de activiteiten te kunnen deelnemen Dat kan je ter plaatse nog doen, maar je kan je ook vooraf al inschrijven.

De activiteiten gaan door op drie plekken. Ontdek hieronder waar je allemaal naartoe kan en wat er te doen is. 👇 Klik telkens op de link voor meer info.