Een namiddag vol coole activiteiten op Buitenspeeldag

Woensdag 20 april is het opnieuw Buitenspeeldag. Hoera! Ondanks het coronavirus, worden er weer hele leuke activiteiten georganiseerd.

Je kan tijdens de Buitenspeeldag op verschillende plaatsen in Brussel terecht voor gratis leuke spel- en sportactiviteiten.🏀🏓🧗🏻‍♂️

Extra voor +12 jaar

Er zijn dit jaar extra activiteiten voor +12-jarigen. Dat komt omdat kinderen ouder dan 12 door de coronamaatregelen minder kunnen en mogen dan jongere kinderen. En daarom werden er iets meer activiteiten voor die leeftijd georganiseerd.

Maar het blijft de moeite om eens te kijken wat er vandaag georganiseerd wordt in Brussel. Want kinderen onder de 12 jaar werden uiteraard niet vergeten.

Van skaten tot geo-zoektochten

Trek deze namiddag dus naar buiten en zoek een van de vele activiteiten op! Zo worden er bijvoorbeeld skatesessies, Graffiti workshops en Geocaches georganiseerd. Je kan ook gaan klimmen op een klimmuur, pingpongen, boksen, spikeballen of meedoen aan volksspelen. Een overzicht van de activiteiten in Brussel vind je op de website van Buitenspeeldag.be.

Buitenspeeldag op school

Veel scholen houden ook tijdens de lesuren een Buitenspeeldag met veel toffe activiteiten. Was dat ook zo op jouw school en wat hebben jullie gedaan? Laat het ons weten in de reacties hieronder.