Doen!

Een weekend vol wetenschap, dans en muziek: ontdek onze weekendtips

© Matinée

Altijd al willen experimenteren zoals een echte wetenschapper, een dansvoorstelling kijken met jouw gezin of heerlijk brunchen met live muziek? Het kan allemaal dit weekend! Lees meer over onze tips voor 27 en 28 januari.

1. Ekoli's wonderlab in het Muntpunt

muntpunt.png
© Muntpunt

Voor één dag een echte wetenschapper zijn? Dat kan in de wetenschapsworkshop Ekoli's wonderlab in het Muntpunt.

Zaterdag kan je van 14u tot 16u verschillende experimenten uitproberen. Het is gratis en zonder inschrijving. Meer info vind je hier.

2. Family Time bij Les Brigittines

les_brigittines.png
© Les Brigittines

Les Brigittines is een plaats in het centrum van Brussel waar nieuwe podiumkunsten worden ontdekt. Zaterdag organiseren ze een familie evenement waarbij je zelf kan dansen, naar dansvoorstellingen of een concert kan kijken, of gewoon ijsjes kan eten.

Een ticket voor een voorstelling kost 5 euro voor kinderen onder 12 jaar. Wees er snel bij, want sommige voorstellingen zijn al volzet.

Bekijk het hele programma via de website.

3. Matinée in GC Nekkersdal

matinee_2.jpg
© Matinée

Elke laatste zondag van de maand kan je op een andere plek in Brussel genieten van een brunch en muziek. Neem een kussen, een dekentje, jouw beste vriend of vriendin, of jouw opa en oma mee voor jouw ideale brunch.

De eerste 'Matinée' van het jaar gaat door in GC Nekkersdal in Laken van 10u tot 18u. De inkom is een vrije bijdrage en je hoeft niet te reserveren. Meer info vind je hier.