Doen!

Filem'On wordt een online festival

© Filem'On
| Tranen bij Filmfestival Filem'On, maar ze geven de moed niet op en komen met een tof plan B.

Door de nieuwe coronamaatregelen in Brussel kan Filmfestival Filem’On niet doorgaan in de cinemazalen. ☹️ Maar er is goed nieuws: er komt een online festival!

  • WAT: Filem'On is een filmfestival voor kinderen en jongeren tussen de 2 en 16 jaar en hun gezinnen. Normaal gaat het elk jaar door in de Brusselse cinemazalen, maar dat zal dit jaar niet gaan omwille van het coronavirus. Daarom gaat het festival over naar plan B: een online filmplatform waarop ze een tiental nationale en internationale films (NL en FR) zullen vertonen.

    Er zullen tijdens het festival niet enkel films zijn, maar ook live workshops via Facebook en online ontmoetingen met enkele regisseurs.
  • WANNEER: Tussen 28 en 30 oktober zullen de films online beschikbaar zijn voor scholen. Vanaf 31 oktober zijn ze beschikbaar voor het grote publiek!
  • MEER INFO: Surf naar de website van Filem’On en houd hun Facebook-pagina in de gaten voor meer info. Via deze wegen zullen ze jullie ook doorverwijzen naar het online filmplatform Sooner.be, waar je de films op zal kunnen bekijken.