Filmfestival Filem'On van 23 oktober tot 2 november

© Filem'On

Vanaf woensdag 23 oktober t.e.m. 2 november loopt het Filem’On internationaal filmfestival. Er staan meer dan 130 films op het programma voor kinderen van 2 tot 16 jaar.

Voor deze films kon je meespelen

Sorry! Deze wedstrijd is afgelopen en alle tickets zijn de deur uit. De winnaars worden persoonlijk via e-mail verwittigd.

  • FILM 1: Mijn bijzonder rare week met Tess

CINEMA PALACE, maandag 28/10 om 13.30 uur

Bang om alleen achter te blijven als jongste van de familie, start Sam (11) zijn zelfverzonnen “alleen leven”-training op vakantie op Terschelling. Maar hij ontmoet er de onpeilbare Tess, die een groot geheim heeft, en laat zich meeslepen op avontuur met haar. Hij beseft onderweg hoe belangrijk familie is, en neemt een drastische beslissing die hun levens voor altijd zal veranderen.

  • FILM 2 : Kapsalon Romy

CINEMA PALACE, dinsdag 29/10 om 13.30 uur (+ extra info: Meet & Greet Tamara Boss)

Elke dag na school moet Romy (10) naar haar oma. In de meeste kapsalons is het een gezellige boel, maar niet zo in het kapsalon van oma Stine. Oma heeft het druk, ze is streng en ze heeft helemaal geen zin om op de Romy te passen. Alles verandert wanneer oma haar kleindochter een geheim toevertrouwt: ze lijdt aan de ziekte van Alzheimer.

  • FILM 3: Rocca verandert die Welt

CINEMA GALLERIES, donderdag 31/10 om 13.30 uur

De 11-jarige Rocca is een slim, creatief en dapper meisje en woont alleen, tegen de wil van haar leerkrachten en de politie. Ze zal moeten vechten om haar zelfstandigheid te behouden, en wil aan iedereen bewijzen dat een kind ook de kracht heeft om de wereld te veranderen. Een film die veel weg heeft van Pipi Langkous en ons verrast met humor, positiviteit en inventiviteit.

Lees meer over