Filmfestival Minuut Quartier vanuit je zetel

Het festival is voorbij, maar je kan alle films in de video hierboven opnieuw bekijken. πŸ‘†

Minuut Quartier, dat zijn films die gemaakt werden door Brusselse jongeren en jeugdverenigingen. En die films kan je nu woensdag gratis en voor niets bekijken vanuit je zetel want door corona gaat het festival door online.πŸŽ₯

Samen naar het filmfestival gaan in Cinema Palace mag dit jaar niet, maar laat dat de pret niet bederven. Want je kan het filmfestival woensdag online volgen vanuit je zetel. Ook wel handig, niet?

Twee charmante presentatrices leiden het filmfestival in goede banen, zodat jij niets hoeft te missen – ook de bloopers niet – maar vooral, ook de prijsuitreiking niet.

Wat is Minuut Quartier eigenlijk?

Minuut Quartier is een filmfestival waarbij Brusselse kinderen en jongeren zelf films maken en inzenden voor het festival. Die films moeten telkens rond een bepaald thema draaien. Wat het thema dit jaar zou zijn, was al snel beslist: Maskers. 😷🎭

Hoe kijken?

Woensdag om 16 uur kan je het festival via je computer of tablet bekijken. Surf woensdag iets voor de start dus zeker naar het youtube-kanaal van D’Broej (die het festival organiseren). Daar kan je de livestream starten.πŸ’»

20201214 filmfestival minuut quartier maskers
© D'Broej