Doen!

FRIYAY: Een weekend VOL met nieuwjaarsfeestjes

© GC Essegem

BRUZZKet hoopt dat je graag feest, want tijdens het weekend van 28 en 29 januari houden super veel gemeenschapscentra een nieuwjaarsfeest. ๐Ÿฅณ Wij hebben ze allemaal voor jou opgelijst. Ben je geen feestbeest? Dan zijn ook nog een paar andere dingen om te doen.

  • Alle nieuwjaarsfeestjes

Nieuwjaarsfeesten op vrijdag (klik hier)

๐ŸŽ‰ Feest De Kriekelaar

In Schaarbeek is er vanaf 17u30 apรฉro met kinderanimatie. Daarna een vuurshow en nog verschillende concerten. Er is ook een Free Podium voor iedereen. Sfeer en gezelligheid verzekerd! Klik hier voor het programma.

๐ŸŽ‰ Nieuwjaarsfeest GC Kontakt

In Sint-Pieters-Woluwe kan je ook gaan klinken op het nieuwe jaar. Er zijn verschillende proevertjes en lekkernijen. Klik hier voor het programma.

๐ŸŽ‰ Nieuwjaarsfeest GC Essegem

In Jette is er een fluo feestje om het jaar goed in te zetten. Dresscode is fluo! Als je zelf niets fluo hebt, is er een DIY-atelier voor jong en oud. Er is ook wat lekkers om te drinken en te eten. Klik hier voor het programma.

๐ŸŽ‰ Nieuwjaarsdrink GC Het Huys

In Ukkel is er een verrassende nieuwjaarsdrink met vuurkorven. Er zijn ook warme drankjes, om er een gezellige avond van te maken. Klik hier voor het programma.

Nieuwjaarsfeesten op zaterdag (klik hier)

๐ŸŽ‰ Ice Ice Baby NY Party in Nekkersdal

In Laken is de dresscode 'ice cold'. Dat betekent dat er een gezellig winterprogramma op het menu staat. Er is een fuif voor kinderen รฉn voor volwassenen. Klik hier voor het programma.

๐ŸŽ‰ Nieuwjaarsfeest GC Pianofabriek

Het nieuwjaarsfeest start al vroeg in Sint-Gillis, om 10u met een brunch. Daarna is er een kinderatelier (Slam) en zijn er textielworkshops. Daarna zijn er nog verschillende concerten. Klik hier voor het programma.

๐ŸŽ‰ Nieuwjaarsfeest GC De Rinck

In Anderlecht is er ook een feestelijke nieuwjaarsreceptie. Het belooft een gezellig momentje te worden, met live acts, drank en eten. Klik hier voor het programma.

๐ŸŽ‰ Nieuwjaarsfeest GC De Zeyp

Het gemeenschapscentrum in Ganshoren voorziet gratis hapjes en drankjes voor hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Er is animatie voor jong en oud. Afsluiten doen ze met een DJ en een lichtspektakel. Klik hier voor het programma.

Nieuwjaarsfeesten op zondag (klik hier)

๐ŸŽ‰ Nieuwjaarsfeest GC Ten Weyngaert

In Vorst is er op zondag een heus nieuwjaarsfeest met muziek, film, hapjes en drankjes. Er is ook een familietheater en een concert van leerlingen en leerkrachten. Klik hier voor het programma.

๐ŸŽ‰ Nieuwjaarsreceptie WaBo

In Watermaal-Bosvoorde is er op zondagvoormiddag een receptie voor jong en oud. Opnieuw met een hapje en een drankje! Er zijn optredens met leuke luisterliedjes. Klik hier voor het programma.

  • Fietsbieb op zaterdag

fietsbieb.jpg
© Fietsbieb

In Nekkersdal is op zaterdag de fietsbieb open. Daar kan je verschillende kinderfietsen uittesten. Geรฏnteresseerd? Dan kan je de fiets uitlenen tegen een lage prijs. Je kan de fiets een heel jaar gebruiken voor 20 euro (+ 20 euro waarborg).

  • Voddemet op zondag

voddemet.jpg
© Voddemet

De Voddemet strijkt weer neer! Dat is een rommelmarkt in Tour & Taxis. Zowel lokale deelnemers, als professionele verkopers hebben er standjes waar je dingen kan kopen. Je kan er ook gewoon rondlopen zonder iets te kopen, want dat is helemaal gratis. Klik hier voor meer info.