Doen!

Griezelen met nieuwe film 'De Gebroeders Schimm'

Het is Halloween en dus tijd om gezellig wat te griezelen 😱👻 En hoe kan je dat beter doen dan met een griezel-jeugdfilm, zoals 'De Gebroeders Schimm', een Belgische film die vanaf woensdag 3 november in de cinema te zien is. Een spannende, griezelige en grappige film, mét in de hoofdrol twee Brusselse ketten!

👻 Waar gaat de film juist over?

Last van spoken, monsters of klopgeesten? De Gebroeders Schimm helpen je uit de nood! Waar griezels op de loer liggen, komen deze professionele spokenjagers in actie. Ze vangen alle monsters en sluiten ze voorgoed op, in de kast, kelder, of onder het bed.

Op een bepaald moment komen de twee broers in contact met Lilith die hen op het spoor brengt van een nieuw bovennatuurlijk verschijnsel. Samen met Lilith en haar vrienden Kasper en Margot gaan de Gebroeders Schimm het gevaarlijkste monster uit hun hele carrière te lijf, het monster dat zich in ieder van ons schuilhoudt.

Durf jij het aan? 😱 Bekijk dan zeker eerst even de trailer van de film 👇

De trailer van de film 'De Gebroeders Schimm'

🎃 Een beetje Brussels

De film heeft ook een Brussels kantje want maar liefst twee van de hoofdrolspelers komen uit Brussel: Nilou Hemat en Henri Medard.

In dit artikel leer je de acteurs beter kennen!

De Gebroeders Schimm

  • wanneer: vanaf 3 november in de cinema
  • leeftijd : +9 jaar
  • genre: familiefilm, beetje griezelen