Doen!

(Her)ontdek Brussel met deze coole streetart-tours

© parcoursstreetart.brussels
| Streetart rond de Grote Markt

Hoera! De lockdown regels worden minder streng en we mogen steeds meer uit ons kot. Tijd om samen met wat vrienden de stad te herontdekken. Zoeken jullie nog een leuke activiteit om samen te doen? Probeer dan deze streetart- en striptours. 🎨

Streetart

Wie in Brussel rondloopt, komt regelmatig een cool streetart-kunstwerk tegen. Onze hoofstad staat er vol van! De website parcoursstreetart.brussels heeft in 2017 meer dan 100 streetart-kunstwerken verzameld op een kaart.

Je kan op de website verschillende streetart-wandelroutes terugvinden. Zo is er een rond het Sint-Katelijneplein, een in de Marollen en 2 rond de Grote Markt: een korte en een lange. Handig voor de streetart-lovers en wandelfans! 👟

20200604_streetart
© BRUZZ
| Streetart in het centrum van Brussel. Je kan de God Atlas herkennen die volgens legendes de hemel en aarde op zijn schouders moest dragen.

Stripmuren

Wisten jullie dat er ook striptours zijn? In Brussel-centrum en Laken zijn er bijna 60 muren omgetoverd tot stripmuren. Via deze website kan je ze allemaal terugvinden! En van ons krijgen jullie alvast een voorproefje:

Ben je zelf op streetart- of striptour geweest? Laat het ons zeker weten! Stuur je coolste selfie naar ket@bruzz.be en wie weet verschijnt hij wel op de site.