Doen!

Je kan je nog 1 week inschrijven voor Minuut Quartier

Minuut Quartier is het filmfestival van jeugdorganisatie D'Broej. Door het coronavirus werd het festival uitgesteld naar de lente van 2022. Daarom kan iedereen zich nog inschrijven tot eind 2021. 🎥

'Fake News'

Zit je in een vereniging of een jeugdhuis? Dan kan je jouw organisatie nog exact 1 week inschrijven voor filmfestival Minuut Quartier. De bedoeling is dat je met de vereniging een filmpje van 2 minuten maakt over een bepaald thema. Het thema dit jaar is ‘Fake News’. Laat jullie fantasie de vrije loop! 🧐

Laten weten aan D'broej dat je wilt deelnemen aan Minuut Quartier kan dus nog tot eind van deze maand. Voor het doorsturen van je filmpje heb je nog tijd tot 28 februari.

Daarna worden de films tijdens het festival in Cinema Palace vertoond en wordt er een winnaar gekozen. 🏆 Wanneer dat precies is, wordt later nog bekend gemaakt. De organisatie hoopt dat het dan kan doorgaan zonder extra coronaregels.

💡 Inschrijven kan via deze link. Het reglement van het festival vind je op de website van D'Broej.

Vorig jaar

Vorig jaar ging het filmfestival door het coronavirus online door. In deze video 👇 kan je zien welke films er toen werden ingestuurd en wie er prijzen heeft gewonnen.

Het filmfestival ging vorig jaar online door met deze livestream.

Veel filmplezier! 🎥