Doen!

LEGO Discovery Centre opent in Docks Bruxsel

© BRUZZKet

24 juni opent het LEGO Discovery Centre in Docks Bruxsel. Dit is een wereld waar je kan spelen, bouwen, maar vooral plezier kan maken met LEGO. Het centrum is opgedeeld in twaalf zones waarvan één Mini World, gemaakt van meer dan 1,5 miljoen stenen. Wij gingen al eens kijken (en spelen).

In de twaalf zones van het centrum worden allerlei activiteiten en workshops georganiseerd, waarbij je al spelend dingen bijleert.

Iedereen van 2 tot en met 10 jaar kan zijn of haar fantasie de vrije loop laten gaan en eigen LEGO creaties maken. 👷

Het nieuwe LEGO Centre is hypermodern. Er is een ‘Spaceship Build & Scan’ waar je een ruimteschip kan bouwen en kan inscannen naar een ander universum! 🚀 Er is ook een 4D-cinema, een DUPLO-park, een LEGO Café, en nog veel meer!

spaceship.jpg
© LEGO Group
| Spaceship Build & Scan

Brussel in LEGO

Een zeer herkenbare zone voor de Brusselaars is Mini World-zone. Dat is een mix van fantasie en echte Brusselse gebouwen. Zo staat er een mini-versie van het Koninklijk Paleis (gemaakt uit 16.000 blokjes), het Atomium (gemaakt uit 12.000 blokjes), Manneken Pis (gemaakt uit 300 blokjes) en nog veel meer! 🤩

In het TikTok-filmpje hieronder kan je al eens in Mini World binnenkijken.👇

@bruzzket Meer weten? Check dan bruzzket.be! 🤩 #fy #fyp ♬ Lady - Hear Me Tonight - Modjo

Goed om te weten

Omdat het centrum binnen is, kan het heel het jaar openblijven! 🌦️ Opgelet: toegang is enkel mogelijk als je vooraf een online ticket koopt op de site. Je moet ook een tijdslot reserveren.

Het LEGO Discovery Centre ligt in shoppingcenter Docks Bruxsel in Schaarbeek en is makkelijk te bereiken met tram 3 en 7 of met bus 56, 57 en 55

Ga jij het centrum bezoeken?

Laat het ons weten in de reacties! 👇