Doen!

Ontdek de wereld van de stripverhalen tijdens het Brusselse Stripfeest

© stripfeest.brussels

Vanaf vandaag tot en met 20 september kan je weer genieten van het enige echte Brusselse Stripfeest. Dit jaar vindt het voor het eerst plaats in het Gare Maritime van Tour & Taxis.

Ook dit jaar kan je je laten onderdompelen in de wereld van je favoriete striphelden dankzij allerlei tentoonstellingen.

Ontdek het parcours langs verschillende prachtige decors en reusachtige ballonnen. Je loopt van het laboratorium van Professor Barabas van Suske en Wiske 🧪, langs een Star Wars-decor 💫 naar de wereld van Guust Flater en zijn uitvindingen. 🧠

Daarnaast kan je ook verschillende wandel- en fietstochten doen.🚲 Zo heb je bijvoorbeeld een strips- en streetart tour langs het kanaal.

Er zijn ook nog allerlei signeersessies en workshops en je kan zelfs genieten van een film in de openluchtbioscoop Movie Drive. Zondag 13 september om 15.30 uur spelen ze daar Dokus 3, een hilarische film over stripfiguur Dokus, de spiekkoning van zijn school. 😆

Praktische info

  • Van 11 tot en met 20 september in Gare Maritime – Tour & Taxis - 1000 Brussel
  • Het festival is gratis, maar je moet wel reserveren. Meer info over het programma en de reservaties vind je via deze link.