Doen!

Smul van Pinda's Pasta en steun het goede doel -- geannuleerd --


-----------------GEANNULEERD OMWILLE VAN HET CORONAVIRUS------------------
Wil je de Babytheek toch steunen? Meer info vind je hier.

Duid 28 november 2020 met een dikke rode stift 🖍️ aan in je agenda, want dan vindt de Grootste Spaghettislag ter Wereld plaats. Op die dag eten we spaghetti voor het goede doel. En natuurlijk doet ook BRUZZKet mee! 🍝

De Grootste Spaghettislag ter Wereld van Brussel Helpt is een actie van BRUZZ(Ket) voor het goede doel. De bedoeling is dat Brusselaars spaghetti maken en die dan verkopen aan andere Brusselaars. Het geld gaat volledig naar het goede doel. Een overzicht van waar je overal spaghetti’s kan kopen, vind je op de website van Brussel Helpt. Als je liever zelf spaghetti maakt en verkoopt, kan je je ook via deze site inschrijven!

Het goede doel: Babytheek Brussel

20201008_logo_babytheek
© Babytheek Brussel

Het geld van de verkochte spaghetti’s gaat dit jaar naar Babytheek Brussel. De Babytheek is een bibliotheek voor babyspullen. 👶 Je kan er babyspullen uitlenen die je maar voor een korte periode nodig hebt.

Als je dus een klein broertje of zusje hebt, kunnen je ouders voor hem of haar dingen uitlenen die ze maar voor even nodig hebben. Heel handig voor bijvoorbeeld mensen die niet genoeg geld hebben om alles nieuw te kopen of mensen die liever spulletjes hergebruiken als ze ze maar voor een korte periode nodig hebben.

Met het geld van de spaghettiverkoop wil Babytheek Brussel meer bibliotheken oprichten in Brussel. 💪

BRUZZKet doet ook mee en verkoopt Pinda’s Pasta

Ook BRUZZKet zal heerlijke pasta verkopen.😋 En die wordt gemaakt met de hulp van niemand minder dan onze BRUZZKet-mascotte Pinda.🐶 Pinda’s lievelingseten is spaghetti met een extra geheim ingrediënt. Dat ingrediënt valt niet zo hard op, maar geeft de saus wel een extra lekker smaakje. Kom dat proeven, kom dat proeven!

Wie een BRUZZKet-bestelling plaatst, krijgt er per bestelling ook een BRUZZKet-strandbal bij. En wanneer je je spaghetti op 28/11 komt afhalen aan ons verkooppunt in Koekelberg, is de kans groot dat je Pinda tegenkomt!🐕

💡 Wil je graag enkele heerlijke bolognaise of vegetarische Pinda's Pastas bestellen? Dat kan opnieuw via de website van Brussel Helpt!

20201008_pindaeetpasta
Spaghetti is Pinda's lievelingseten!

Vorig jaar

Kom dus Pinda’s overheerlijke spaghetti proeven en steun het goede doel. Vorig jaar zamelden we met de spaghettislag maar liefst 53.198 euro in.😱 Die ging toen ook naar een goed doel! Eet dit jaar (opnieuw) mee en wie weten verbreken we samen het record! 🎉