Stripmuseum weer open vanaf 3 juni

© Daniel Fouss - Belgian Comics Art Museum

Vanaf 18 mei mogen musea terug hun deuren openen, zolang ze zich aan de regels houden. Het Stripmuseum zal dat doen op 3 juni, na meer dan 2 maanden sluiting.

Drie juni is ook meteen de nieuwe datum voor de start van de tentoonstelling over de striptekenaar Guarnido, vooral bekend van de beroemde reeks 'Blacksad'. De tentoonstelling zal te zien zijn tot 8 november.

20200514_blacksad
© stripweb.be
| Vanaf 3 juni zal er in het Stripmuseum een tentoonstelling te zien zijn over de stripauteur Guarnido, vooral bekend van zijn reeks 'Blacksad'.

Ondertussen zal het Stripmuseum nog tot 2 juni verder doen met hun campagne #museumathome. Je kan op hun website leestips, weetjes, interviews met artiesten, enzovoort terugvinden.

Zo kan je er ook lezen over het coronastripboek ‘Striphelden versus corona’. Dat is een stripboek dat je gratis bij je eerstvolgende aankoop in je favoriete stripwinkel krijgt. Die winkels zijn namelijk terug open sinds 11 mei.

Praktische info

Adres: Zandstraat 20, 1000 Brussel

Openingsuren: Er zullen nieuwe openingsuren en -dagen gelden vanaf de heropening. Die kan je binnenkort op hun website vinden. Ook de nieuwe regels die ervoor moeten zorgen dat je bezoek veilig gebeurt, zullen daar binnenkort op verschijnen.