Doen!

Weekend-tip: jeugdvoorstelling 'Knetter' van Bronks

© Ultima Thule / Bronks

Zondag kan je bij jeugdtheater Bronks terecht voor de voorstelling “Knetter”. Dat is een gevoelige en absurde voorstelling over hoe het soms knettert en hoe een verhaal plots anders kan worden.

Het verhaal

Knetter vertelt het verhaal van Jean-Martin. Die keert terug naar het huis waar hij is opgegroeid. Zijn vader – een wereldberoemde psychiater – is namelijk gestorven en het huis moet worden leeggemaakt. Maar hij weet niet hoe hij er juist aan moet beginnen en ontmoet een meisje …

Livestream

20210114 knetter
© Ultima Thule / Bronks

We schreven dat je voor deze voorstelling bij Bronks moet zijn, maar spijtig genoeg is dat nog niet letterlijk bij Bronks in de theaterzaal. Dat mag voorlopig nog niet, maar daar heeft Bronks een oplossing voor gevonden.

De acteurs zijn wél in Bronks en spelen hun voorstelling op het podium. Alleen doen ze dat deze keer niet met publiek in de zaal maar met voldoende camera’s op het podium. Die zorgen er voor dat jij thuis vanachter je computer mee kan kijken op de meest ideale manier.

Praktisch

Lijkt jou dat wel iets? Houd dan zondag 17 januari om 15 uur vrij in je agenda.

Hoe kan je de livestream volgen?

  1. Stuur vooraf een mailtje naar Ultima Thule (dat is het theatergezelschap) en zij sturen jou kort voor de voorstelling een link naar de livestream
  2. Of je surft zondag om 15 uur naar de website van Ultima Thule waar je de voorstelling kan bekijken

Meer info vind je ook op de website van Bronks.