Doen!

YAY! Leuke tips om je weekend te vullen

© Kidical Mass Brussels

Nog geen plannen voor het weekend van 18 en 19 maart? Dan heeft BRUZZKet enkele leuke tips voor jou. Feesten op de fiets, lekker eten en nog veel meer. Er valt weer heel wat te beleven dit weekend.

  • Ga eens lekker eten bij Josée

f-5276da8479744bebb777e571344fc868.png
© Ankelien Kindekens

Zet het weekend goed in met een lekkere maaltijd van Josée in GC Ten Noey. Daar kruipt Josée weer achter de kookpotten en iedereen is welkom om mee te eten. 👩‍🍳

Wat de pot juist schaft zal je daar pas ontdekken. Maar dat het lekker, gezond én betaalbaar is, dat is zeker.

Meer info vind je op deze website.

  • Een heel weekend feest op de fiets

Zaterdag kan je naar de eerste editie van de Cyclo Disco in het Be-Here dorp in Laken. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een disco, maar dan vanop je fiets. Dat betekent: rondfietsen op toffe beats.

Kinderen en hun ouders zijn welkom vanaf 15 uur. En als je zelf geen fiets hebt, geen probleem. Dan kan je er gewoon daar één lenen.

Klik op deze link voor meer info.

20190923 autoloze zondag fietsen fietser
© PhotoNews

En als je het fietsen nog niet beu bent kan je zondagnamiddag ook naar de Kidical Mass. Tijdens zo’n Kidical Mass fiets je in een grote groep rond door Brussel. 🚴 De bedoeling is om iedereen aan te moedigen om wat meer de fiets te gebruiken.

Afspraak aan het station van Jette, óf in het Georges Henripark in Sint-Lambrechts-Woluwe.

Voor de Kidical Mass in Jette vind je hier meer info, voor die in Woluwe hier.

  • Trek je waterdichte schoenen aan en ga naar de Waterdagen

Het is weer tijd voor de Brusselse Waterdagen. Vanaf zondag kan je een week lang alles wat in Brussel met water te maken heeft gaan ontdekken. Er staan verschillende activiteiten op de agenda, zoals boottochtjes, wandelingen, watersporten en nog veel meer. En alles is gratis!

Waar en wanneer de activiteiten doorgaan, vind je op deze website.

  • Haal je dansbenen boven op Fiesta Latina

copie-de-_dsc8323-1-1-scaled.jpg
© Fiesta Latina

Fiesta Latina organiseert dit weekend voor de eerste keer haar carnavalseditie. Drie dagen lang kan je in Thurn & Taxis gaan genieten van de Latijns-Amerikaanse cultuur. Kleurrijke optochten, lekker eten, concerten... je vindt het er allemaal.

Iedereen is welkom, en kinderen onder de twaalf jaar kunnen zelfs gratis binnen. Meer info vind je op de site van Fiesta Latina.

Heb jij al leuke plannen dit weekend?

Laat het ons weten in de reacties 💬