KLIK

De coolste plek van Kato en Fee: Cinema Palace

Fee trekt graag foto's als ze in Palace is.© Fee

Klasgenootjes Fee en Kato van het vijfde leerjaar van basisschool St-Albert gaan graag samen naar Cinema Palace. Volgens hen de coolste plek van heel Brussel.

Heb jij ook een lievelingsplek die je graag met ons wil delen? Stuur ons dan snel je tekst en foto door

FEE: Cinema Palace is heel veel meer dan alleen een cinema. Daarom vind ik Palace zo mooi. Het is een SUPER groot gebouw! Maar ik kijk er het liefst films.

Als ik er naartoe ga is dit meestal met Kato, een goeie vriendin van mij. We weten elke keer precies welke film we willen kijken. Omdat het zo een mooi gebouw is, trek ik er altijd foto's als ik er ben. Ik heb al er honderden foto's getrokken !!!

KATO: Cinema Palace is mijn lievelingsplek omdat ik sowieso al graag naar de cinema ga. Het ligt in een toeristische zone en er zijn DRIE ingangen.

Palace is niet alleen een cinema, maar ook een brasserie en onthaalruimtes. Ze vertonen Belgische en internationale films. Het is trouwens een super mooie cinema.

Ik kom er graag met Fee, een goede vriendin. De laatste keer hadden we meer dan 100 foto's. Het was toen echt leuk. Er was toen ook een man aan het zingen en piano aan het spelen.

Praktisch:

  • Anspachlaan 85, 1000 Brussel


De Brussel-gids

Op de kaart hieronder ontdek je nog meer lievelingsplekken van andere BRUZZ Ketten. Klik op een van de rode pinnetjes en leer een nieuw favoriet plekje in Brussel kennen.