KLIK

WIN | Zoek drie verborgen voorwerpen in het filmpje van Carolus Magnus

BS Carolus Magnus

--- WEDSTRIJD AFGELOPEN --- De klassen die dit jaar meedoen aan KLIK (Klas in de Kijker) hebben ons een filmpje doorgestuurd. Daarin zitten telkens 3 vreemde voorwerpen verborgen. We beginnen bij basisschool Carolus Magnus. Kan jij de voorwerpen spotten? Laat het ons weten in de comments onderaan en maakt kans op filmtickets van UGC.

Dit zijn de voorwerpen die je kan tegenkomen

een valse snor  -   oorverwarmers  -   een ei  -   een onderbroek  -   een dier  -   een snorkel  -   een foto van Zwangere Guy  -   een boterham  -   een borstel  -   rolschaatsen.

🧹🩲🥚🤿 🥪🦆👨🏼‍🎤🦊🐵🖼️

Die voorwerpen zitten er niet zomaar in, maar was deel van hun opdracht. Wij gaven de klassen vooraf een lijst van 10 voorwerpen waaruit zij er 3 moesten kiezen en die in hun video verwerken.

Hun taak zit er op, aan jou nu om voor elke video de drie voorwerpen die zij kozen te spotten.

🎁 Raad de 3 voorwerpen en win!

Kan jij de 3 vreemde voorwerpen uit het filmpje hieronder spotten? Dan maak je kans op filmtickets voor de UGC. Goed kijken en het antwoord achterlaten in de comments onderaan deze pagina is de boodschap!

Zoek drie verborgen voorwerpen en win cinematickets.

--- Het is niet meer mogelijk om voor dit filmpje mee te spelen. Maar je krijgt een nieuwe kans. Hou BRUZZKet in het oog, want binnenkort zijn we er met een nieuw filmpje. ---