Bronks opent het nieuwe theaterseizoen!

© Jeremy

Op 18 september viert Bronks feest, πŸ₯³ want het nieuwe theaterseizoen wordt geopend. Hiervoor tovert het de Varkensmarkt om tot een Dating Kermis. 🎑 Ook staan er toffe theaterstukken gepland voor het nieuwe seizoen. 🎟️ Je kan nu al online jouw tickets daarvoor bestellen. πŸ’»

Feestelijke opening

Op Autoloze Zondag (dat is op 18 september) is het feest πŸ₯³ bij Bronks op de Varkensmarkt. 🎠 Tussen 14 en 18 uur kan je er terecht voor de Dating Kermis.

Daar kan je genieten van suikerspinnen, schieten op het schietkraam πŸ”«, de flosh (proberen) pakken en ballen ⚽ kweken in De Spiederij.

De romantische zielen onder jullie kunnen er ook op date gaan. 😍

Welke voorstellingen kan je er dit seizoen zien? πŸ‘€

Na de feestelijke opening moet je bij Bronks natuurlijk zijn voor de toffe voorstellingen. En die zijn er genoeg gedurende het hele jaar. Deze twee ✌️ voorstellingen, die komende maanden lopen, zetten wij voor jullie in de kijker.

🎟️ "Mise en Place" – zondag 25 september

Mise en Place
© bronks.be

Wie ben ik? In dit knettergekke theaterstuk zoeken ze het uit.

Maar er is iets vreemd aan de hand. Er zijn ineens veel ikken. Maar welke ik staat op de lijst? πŸ“

>> Deze voorstelling is voor iedereen ouder dan 6 jaar.

🎟️ "Tavern Michelle" - 15, 16 en 19 oktober

Tavern Michelle
© bronks.be

In dit theaterstuk proberen twee figuren de dag te overleven maar ze zijn bang. 😱 Ze zijn bang van het piepen van hun eigen schoenen πŸ‘Ÿ, het gloeien van de deurklink en het knarsen van servies.

>> Deze voorstelling is voor iedereen ouder dan 8.

Tickets ?

Wil jij tickets kopen of meer te weten komen over andere voorstellingen? Je vindt ze op de website van Bronks via deze link. Β