Nieuws

De Fanfakids tonen hun muzikaal talent in het buitenland

De Fanfakids in de Caraïben.© Fanfakids
Updated: 14-08-2023 - 13:55

Deze zomer mogen de jongeren van de Fanfakids hun muzikaal talent tonen in het buitenland. 🤩 In juli maken ze samen met lokale muzikanten muziek in Aruba en Curaçao. En in augustus mogen de Fanfakids optreden op het Sziget Festival in Hongarije!

De Fanfakids is een groep Brusselse jongeren tussen 6 en 18 jaar die samen muziek maken en dansen. Door het jaar heen werd er veel geoefend en deze zomer mogen sommigen hun muzikaal talent tonen in het buitenland.

🔆 Aruba en Curaçao

Van 10 tot 27 juli zijn acht jongeren van de Fanfakids op uitwisseling naar Aruba en Curaçao. Dit zijn twee Zuid-Amerikaanse landen die aan de Caraïbische zee liggen. Samen met 15 jongeren uit Rotterdam gaan ze samenwerken met lokale muzikale groepen en bands. En daar horen natuurlijk ook enkele optredens bij, zoals je op de filmpjes hieronder ziet.🥁

Meer foto's van de uitwisseling:

🔆 Sziget Festival in Hongarije

Het avontuur van de Fanfakids eindigt niet in de Caraïben. Van 11 tot 14 augustus vertrekken enkele kinderen en jongeren van de Fanfakids ook naar het Sziget Festival in Boedapest, de hoofdstad van Hongarije.

Grote namen zoals Imagine Dragons en Billie Eilish komen hier optreden. En dus ook de Fanfakids mogen op dit festival hun talent tonen op één van de podia.

Ben je benieuwd naar de avonturen van de Fanfakids? Hou dan zeker onze website in het oog!

1. De Fanfakids op zaterdag

De Fanfakids hebben een videodagboek opgenomen van hun avontuur naar Hongarije. ☝️

2. De Fanfakids op zondag

Op zondag hebben de Fanfakids ook nog opgetreden op Sziget. Bekijk de video hierboven. ☝️