Spotted

Gezien: Angèle maakt reclame voor album ‘Nonante-Cinq’ op buslijn 95

© MIVB
| Angèle maakt reclame voor album op belangrijke buslijn 95

Angèle haar laatste album ‘Nonante-Cinq’ heeft (toevallig) dezelfde naam als de belangrijke buslijn 95. De Brusselse zangeres brengt het album binnenkort opnieuw uit, met extra nummers. Om dat te vieren, rijdt er momenteel een Angèle-bus op lijn 95. Ze kondigt ook alle haltes aan op lijn 95.

In december 2021 bracht Angèle haar album 'Nonante-Cinq' uit. Dat album brengt ze op 18 november 2022 opnieuw uit, maar dan met extra liedjes op. Het zal 'Nonante-Cinq La Suite' heten.

'Nonante-Cinq La Suite' neemt de 95 over

In de tweede helft van november krijgt de Angèle-bus volledig de kleuren van het album. Aan boord kan je het album met de extra nummers beluisteren dankzij QR-codes die in de bus hangen.

Het opnieuw uitgebrachte album zal ook te beluisteren zijn in de metrostations op 18, 19 en 20 november. Je zal haar stem ook horen in de aankondigingen van de MIVB. Ze kondigt zelfs alle haltes aan op lijn 95!

De Brusselse popster zal ook een exclusief interview geven aan boord van bus 95. Dat zal je kunnen bekijken op vibes.mivb.be, het muziekplatform van de MIVB.

Wedstrijd

Reizigers kunnen ook deelnemen aan een wedstrijd om prijzen te winnen: concerttickets voor Angèle in Vorst Nationaal op 20, 21 en 22 december, exclusieve toegang tot de repetities en het concert op 19 december, gesigneerde vinylplaten en albums, en meer.

Belangrijke buslijn

Neem jij af en toe bus 95? Deze bus is heel belangrijk in Brussel. Met bijna 26.000 ritten per dag is lijn 95, na lijn 71, de drukste van de MIVB. Tijdens drukke momenten is er één bus om de 5 minuten.

De bus rijdt door het centrum van de stad naar Watermaal-Bosvoorde. Ze doet dat via het Luxemburgplein, de Kroonlaan, het station van Etterbeek, het kerkhof van Elsene en het Keymplein.