Nieuws

Het is vandaag Wereldfietsdag

© PhotoNews

Wereldwijd staat vandaag alles in het teken van de fiets. Fiets jij vaak in Brussel en hoe vind je dat? Wij vroegen enkele ketten naar hun mening. Meer weten over fietsen in Brussel? Lees verder onder de TikTok.

De leerlingen van de Heilig-Hartschool in Jette fietsen veel in Brussel. Ze gaan met de klas ook steeds met de fiets naar het zwembad.

Vanochtend kregen veel fietsers een applaus, want fietsen blijft belangrijk, zowel voor je eigen gezondheid als voor de gezondheid van de aarde. 🚴

Fietsen in Brussel: een gids

Het enige nadeel: fietsen kan duur zijn. Zeker als je blijft groeien en je telkens een nieuwe moet kopen. 💰 De Fietsbieb vond daar een oplossing voor. Daar kan je fietsen uitlenen. Voor maar 20 euro kan je een fiets een jaar lang uitlenen. Zo kan je jaar na jaar, goedkoop, een nieuwe fiets krijgen die telkens op jouw maat is! 🤩

Meer weten over de Fietsbieb? Klik dan op deze link!

Alles over fietsen in Brussel kan je trouwens vinden op de site van bike.brussels! Daar vind je een overzicht van allemaal leuke fietsactiviteiten. 🚴‍♀️ Bijvoorbeeld de Fietsbrocante in Laken of de Kidical Mass fietstochten.

Fiets jij ook vaak in Brussel?

Wat vind je daarvan? Laat het ons weten in de reacties 👇