Doen!

Maak of eet spaghetti voor het goede doel op de Brussel Helpt Spaghettislag

Op 25 november is het weer zover! Dan is het de Grootste Spaghettislag ter Wereld. Overal in Brussel wordt spaghetti gemaakt om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar gaat het geld naar vzw Straatverplegers. Benieuwd hoe je kan helpen? Dat lees je hier! 🍝

Vzw Straatverplegers is een organisatie die daklozen helpt. Hun doel is om een einde te maken aan dakloosheid. In Brussel slapen ongeveer 800 mensen op straat. De organisatie wil voor elk van hen een oplossing bieden.

Het geld willen ze gebruiken om meer daklozen te kunnen verzorgen en voor de huisvesting van daklozen. Huisvesting is een onderkomen, waarbij mensen een dak boven hun hoofd hebben.

Hoe kan jij helpen?

  1. EET SPAGHETTI: trommel vrienden en familie op en ga heerlijke spaghetti eten bij een Brusselaar of organisatie in jouw buurt. Je kan dat doen via de knop 'Eet spaghetti' op de website van Brussel Helpt.
  2. MAAK SPAGHETTI: ga zelf achter de kookpotten staan en nodig Brussel uit om bij jou spaghetti te komen eten. Dat doe je door jouw spaghetti-event te registreren via de knop 'Maak spaghetti' op de website van Brussel Helpt.

Alle info vind je op brusselhelpt.be.