Wat wil jij vragen aan Sander Gillis, hoofdrolspeler van de nieuwe Pixar film "Onward"?

Dit weekend gaat de nieuwe Disney en Pixar film “Onward” in première op het Anima filmfestival in Brussel. BRUZZKet heeft vrijdag een interview met Sander Gillis (van Ketnet & MNM), die de stem van één van de hoofdrolspelers heeft ingesproken en JIJ kan de vragen bepalen!

20200220 sander gillis
© Photonews
| Sander Gillis


HET VERHAAL: De film Onward gaat over twee elvenbroers die op zoek gaan naar magie. Hun magische wereld wordt steeds minder magisch door de opkomst van moderne technologie, zoals vliegtuigen en smartphones bijvoorbeeld. En daar willen zij iets aan veranderen!

Sander spreekt de stem in van de oudste broer, Barley, een chaotische wildebras die zichzelf en zijn broer nu en dan in de problemen werkt.

JOUW VRAAG VOOR SANDER: Laat ons via het formulier onderaan de pagina weten wat jij zou willen vragen aan de "Onward"-hoofdrolspeler en wie weet komt jouw vraag aan bod!

Je kan echt alles vragen, zoals bijvoorbeeld: "Welke scène vond je het moeilijkst om te spelen?" of "Kan je de film op een scherm zien terwijl je de stem inspreekt"?

Heb je zin om zelf naar het Anima festival te gaan? Dat kan! Het filmfestival start vrijdag 21/02 en loopt nog tot en met 01/03. Het festival vindt plaats in Flagey (Elsene) en Cinema Palace (Brussel-Stad) en vertoont allerlei leuke animatiefilms voor jong en oud. Meer informatie vind je op de website van het Anima festival.

Stel hier je vraag aan Sander

Vragen stellen aan Sander kan niet meer, maar zijn antwoorden hoor je in deze video.