Word reporterklas voor BRUZZKet

sint-jozefschool.jpeg
© BRUZZKet

BRUZZKet houdt jullie op de hoogte van de Brusselse actualiteit voor en door kinderen. Onze BRUZZKet-reporters Maya en Emilia zijn regelmatig op zoek naar klassen waar ze mogen langsgaan voor de mening van leerlingen over een actueel onderwerp.

Deze opnames worden achteraf verwerkt tot een filmpje dat op de website of op de sociale media (TikTok & Instagram) van BRUZZKet terechtkomt.

Willen jullie graag jullie klas aan het woord laten over de Brusselse actualiteit? Mogen we hiervoor af en toe bij jouw klas aankloppen? Dan kan je je via het formulier hieronder aanmelden als reporterklas!

🎤 Reporterklas worden voor BRUZZKet. Hoe werkt dat?

  • Stap 1: Meld je aan als reporterklas via het formulier.
  • Stap 2: Na het aanmelden nemen we jouw klas op in onze poule.
  • Stap 3: Maya of Emilia contacteren jou (via sms of telefonisch) af en toe met de vraag of ze de dag zelf of in de loop van de week mogen langskomen voor een filmpje.
  • Stap 4: De reporters komen langs in de klas voor een opname van maximum een uurtje met een aantal van jouw leerlingen.
  • Stap 5: Het filmpje wordt gemonteerd om dezelfde dag of een paar dagen later op onze website en social media te verschijnen.
In welk leerjaar geef je les?