Angèle verovert Amerikaans publiek op festival Coachella

© Instagram
| Angèle op het Coachella-festival, 14 april 2023

Angèle wordt steeds populairder in de Verenigde Staten na haar samenwerking met Dua Lipa. Nu ze ook heeft opgetreden op het festival Coachella, komt een doorbraak in de VS dichterbij. De Amerikaanse kranten schrijven superpositief over haar.

  • De redactie van Rolling Stone schreef dat Angèle de hele tent aan het springen kreeg met hits als 'Demons', 'Libre' en 'Fever', het nummer dat voortkwam uit haar samenwerking met de zangeres Dua Lipa.

  • Angèle knipoogde naar haar holebi-publiek met een regenboogvlag en sloot af met 'Bruxelles Je t'aime'. De Huffington Post schreef dat Angèle het publiek met haar optreden heeft veroverd.

  • Angèle was voor de LA Times één van de twaalf optredens waar ze naar uitkeken. Ook na het concert heeft Angèle de LA Times niet teleurgesteld. Ze maakt, onder de Franstalige artiesten, de meeste kans op een doorbraak, zegt de LA Times.

  • Ook haar outfit valt in de smaak bij de internationale pers. De Amerikaanse blog Hello Fashion noemt haar als één van de best geklede festivalartiesten. Angèle trad op in een glinsterende zilveren bikini-top en bijpassende rok, witte sokken met ruches en witte sportschoenen.

Angèle live op Coachella met 'Fever', haar bekend nummer met Dua Lipa.

Wat vind jij van Angèle haar prestatie in de VS? 🎤

Laat het weten in de comments! 💬