Nieuws

Brusselse HĂ©ritier kan nieuwe Ketnet-wrapper worden

© VRT
| De 10 uitgekozen kandidaten die meedoen aan de wedstrijd.

HĂ©ritier uit Molenbeek maakt kans om (een van) de nieuwe Ketnet-wrapper(s) te worden. Je kan op hem stemmen via de Ketnet-app of via Ketnet.be. Maar wie is hij? Je komt het hier te weten! đŸ€©

Meer dan 4000 inschrijvingen

In januari werd de zoektocht naar nieuwe Ketnet-wrappers opgestart. Meer dan 4000 mensen schreven zich in. Daaruit werden er 10 kandidaten geselecteerd. Zij maken kans om de vorige wrappers, Sien en Thomas, op te volgen.

Als een grote broer

Één van de tien overblijvers is dus HĂ©ritier Tipo uit Molenbeek.

HĂ©ritier stuurde ons deze leuke video door.

HĂ©ritier is 22 jaar en studeert Organisatie & Management in Brussel. Hij spreekt vlot Frans, Engels en Nederlands Ă©n hij zingt, danst en acteert. đŸŽ€

Hij wil ervoor zorgen dat kinderen zich in hem kunnen herkennen en hem zien als een soort grote broer.

Als kind kon hij zich in niemand herkennen als hij naar Ketnet keek, vertelt hij aan BRUZZ. HĂ©ritier wil de Ketnetters een leuke tijd bezorgen, ook wanneer het minder goed gaat.

Stemmen

De kandidaten worden door de huidige wrappers Sarah, Sander en Gloria rondgeleid in de Ketnet-wereld. Ze krijgen opdrachten en maken filmpjes. Ondertussen kan je stemmen op je favoriet in de Ketnet-app of via Ketnet.be. Tijdens het programma Wie wordt wrapper? kan je meebepalen wie een vrijstelling krijgt en zo meer kans maakt. Naast de kijkers is er ook een jury die vrijstellingen kan weggeven.

Tijdens de liveshows van Wie wordt wrapper? op zondag 8 en zondag 15 mei vallen er telkens 2 kandidaten af. Op zondag 22 mei kiezen de jury en de kijkers tijdens de finale samen wie uiteindelijk de nieuwe wrapper wordt. Spannend! 😎 Hoeveel wrappers er precies gekozen worden, kom je pas tijdens de finale te weten.

Wil je de wedstrijd volgen?

Kijk dan naar Wie wordt wrapper? op zondag 1, 8, 15 en 22 mei om 08.35 uur op Ketnet, VRT NU, Ketnet.be en in de Ketnet-app.