Dag van de Leerkracht: jullie boodschap voor de juf of meester

© pgntree

Het is vandaag 5 oktober en dat betekent extra lief zijn voor de juf of meester want vandaag is het de Dag van de Leerkracht. πŸ‘ Het thema dit jaar is β€˜Leerkrachten zijn helden’. Dat vinden wij bij BRUZZKet helemaal waar en jullie duidelijk ook! Deze boodschappen stuurden jullie ons door over jullie juf of meester. En die leerkrachten blijken vooral 'grappig' en 'lief' te zijn. πŸ‘

πŸ‘©πŸ»β€πŸ« ThimΓ©o over juf Annick

ThimΓ©o zit in het vijfde leerjaar van basisschool KA Etterbeek en heeft een boodschap voor juf Annick.

πŸ‘¨β€πŸ« AnaΓ―s over meester Kristof

AnaΓ―s zit in het eerste middelbaar maar denkt met plezier terug aan het zesde leerjaar in basisschool KA Etterbeek. Daar kreeg ze les van meester Kristof, een grappige, attente en lieve meester die alles supergoed kan uitleggen. Dit is haar boodschap.

AnaΓ―s zit in het eerste middelbaar maar vindt meester Kristof, die ze vorig jaar in het 6de leerjaar had, nog altijd een top-leerkracht.

πŸ‘©πŸ»β€πŸ« Marie over juf Hannah

Juf Hannah geeft les aan de vijfdejaars van de Heilighartschool in Jette. Dit zegt Marie over haar juf:

πŸ‘©πŸ»β€πŸ« πŸ‘¨β€πŸ« Marcel over juf Pascale en meester Milo

Marcel zit in het 4de leerjaar van basisschool Hendrik Conscience in Schaarbeek. Hij krijgt niet van één, maar van twee topleerkrachten les: zijn klasjuf Pascale en meester Milo van wie hij zedenleer krijgt. In het filmpje hieronder vertelt hij waarom. πŸ‘‡

Marcel heeft niet één maar twee leerkrachten die hij top vindt.

πŸ‘©πŸ»β€πŸ« Clara over juf Wiene

Clara zit in het 5de leerjaar in de Kakelbontschool in Laken. Vorig schooljaar had ze les van juf Wiene. En dat is een super creatieve juf met heel wat goocheltrucs.

Maar ze heeft ook nog andere krachten: "Rekenles vind ik maar stom, maar met juf Wiene wordt het superleuk. En als iets mij dwars zit, kon ik altijd met haar praten, zelfs al moest ik soms in tranen uitbarsten. Ik hou van jou, juf Wiene"

πŸ‘©πŸ»β€πŸ« Alice over juf Elise

Alice zit in het vierde leerjaar van de Sint-Jozefsschool in Watermaal-Bosvoorde en krijgt er les van juf Elise. De juf is volgens Alice een echt held en wel hierom: πŸ‘‡

πŸ‘©πŸ»β€πŸ« Julia over juf Nele

Juf Nele staat in het zesde leerjaar van de Sint-Augustinusschool in Vorst. En haar leerlingen vinden dat dik okΓ©, blijkt uit deze boodschap van Julia en haar klasgenoten.

Dit willen Julia en haar klasgenoten graag vertellen aan juf Nele van het zesde leerjaar.

πŸ‘©πŸ»β€πŸ« Yanis-Nael en zijn juf Katleen

Juf Katleen geeft les in het eerste leerjaar van basisschool De Bloeiende Kerselaar in Watermaal-Bosvoorde. Amper twee weken nadat de school gestart was, werd juf Katleen besmet met het coronavirus en moest ze 2 weken in quarantaine.

Maar dat hield de juf niet tegen om toch verder les te geven en dat vinden de ouders van Yanis-Nael heel knap. "De ouders werden ook begeleid en daarom is juf Kathleen onze heldin"

πŸ‘©πŸ»β€πŸ« Aiko over juf Petra

Aiko zit in het zesde leerjaar op de Sint-Albertschool in Molenbeek.

Hij krijgt er les van juf Petra en dat vindt Aiko geweldig.

πŸ‘©πŸ»β€πŸ« Zana over juf Raquel

Zana krijgt in het tweede leerjaar van basisschool Vier Winden in Molenbeek les van juf Raquel. En dat is een super lieve juf, vindt Zana.

Zana vindt haar juf van het tweede leerkracht super lief en grappig.

πŸ‘©πŸ»β€πŸ« Delia over juf Carine

Juf Carine geeft les aan de zesdejaars van de Sint-Jozefsschool in Watermaal-Bosvoorde. Dit is wat Delia, een van haar leerlingen, over haar zegt:

πŸ‘¨β€πŸ« Maxime over meester Dimitri

Maxime zit in het derde leerjaar van basisschool Everheide in Evere.

Daar krijgt hij les van meester Dimitri en die weet het heel gezellig te maken in de klas.

πŸ‘©πŸ»β€πŸ« Els over juf Aag

Els volgt vioolles aan de Jetse academie en heeft daar een super juf gevonden.

πŸ‘¨β€πŸ« Riyani over meester Bart

Riyani krijgt in het zesde leerjaar van de Sint Alina-school in Dilbeek les van meester Bart. En dat is een echte held!

En ook van iedereen bij BRUZZ Ket een hele grote DANKJEWEL aan alle juffen en meesters die elke dag het beste van zichzelf geven.

Heb jij ook een super juf of een top meester? Laat het ons gerust weten in de reacties hieronder πŸ‘‡