Lezen!

Roos las 'Show stopper'

© Bol

Hoshiko is een ster in het gevaarlijkste circus van Engeland. Armen moeten er optreden met gevaar voor eigen leven. De rijke zijn dol op dit circus, hoe meer doden, hoe beter.

Wanneer Ben naar het circus gaat en Hoshiko ziet wordt hij op slag verliefd. Hoe kan hij haar redden uit deze gevangenis? Zijn moeder is minister van de armen en houdt het systeem in stand.

Het boek is verdeeld in 2 verhaallijnen: het verhaal van Ben en het verhaal van Hoshiko. Om het hoofdstuk wisselt het van Ben naar Hoshiko. Dit wordt mooi vormgegeven door illustraties.

Spannend fragment uit het boek

“Mijn moeder knikt. ‘Ook goed. Ik geef je vierentwintig uur. Als ze dan nog niet dood is, schiet ik haar zelf wel af. Bewakers, begeleid mijn zoon naar de auto.’ Ze draait zich bruusk om en loopt het pad af.”

Het boek begint met een fragment uit 2 hoofdstukken. Ik las het eerste fragment, dat zo eindigde:

"Ik verlies mijn evenwicht en glijd weg, terwijl ik nog net hoor hoe het publiek als één man naar adem hapt nu ik, met mijn hoofd naar beneden, van het koord val."

Dan wil je toch verder lezen?

Showstealer
© Bol

Voor de rest vond ik dit boek geweldig! Het is namelijk van de eerste tot de laatste pagina spannend. Ook spelen er veel emoties in mee: Liefde, verdriet en dood.

Hierna staat deel twee te wachten: De Show Stealer, dat ik zeker ook ga lezen.

Lees meer over