Luuks challenges: maak mascotte Luuk weer fit

Luuk, de mascotte van MOEV, is besmet met het coronavirus. Jij kan hem helpen om weer fit te worden door samen met hem te bewegen. Want niets is zo goed voor het lichaam als wat beweging! 💪

20210420 luuk met naam beweegdag moev vub

Luuks vrienden Alexander, Luna, Sam, Maud en Lena doen ook mee. Op deze pagina vind je vier opdrachten: de Luuks Challenges.

Jouw video op BRUZZKet!

👉 Voer de opdrachten zo goed mogelijk uit met je vrienden, gezinsleden, jeugd- of sportclub en stuur er een filmpje van naar BRUZZKet (vermeld zeker je naam, leeftijd en de opdracht). De tofste filmpjes publiceren we nadien op BRUZZKet!

🐵De challenges van Luuk🐵

Hieronder vind je vier challenge om Luuk weer fit te krijgen. Ga jij de uitdaging aan?

Luuks Challenge 1: de Dolle Dans 💃🏻🕺🏻

We starten met een na-schoolse activiteit, want na school danst Luuk graag. En het liefst van al doet hij dan de Dolle Dans. De Dolle wat? Zijn vrienden doen het graag voor in de eerste uitdaging, maar kunnen jullie beter? 

Luuks Challenge 2: Pinda's Parcours

Als journalist ben je vaak op stap. Dat geldt ook voor BRUZZKet-reporter Maya en BRUZZKet-mascotte Pinda 🐶.  Om Luuk te helpen, doen ze vandaag met jullie het Pinda Parcours.

Luuks Challenge 3: De Probleemloze Piramide

Tijd om de acrobaat in jezelf naar boven te halen! Luuk daagt je namelijk uit om een levende piramide te maken.

Luuks Challenge 4: Straf Sorteren

De laatste opdracht is leuk, maar niet zo eenvoudig als het lijkt. Probeer zoveel mogelijk papieren propjes in een papiermand te gooien. 🗑️ Je krijgt hiervoor 5 minuten de tijd.

Luuks Beweegweek is een project van deze organisaties, ism BRUZZKet:

20210421 luuks beweegdag logo's