Doen!

Toffe tweedehandswinkels in Brussel

© BRUZZ Ket

Nu de feestdagen er aankomen (en ze al bezig zijn), wilt iedereen natuurlijk mooi gekleed zijn! Dan gaat iedereen weer shoppen en nieuwe kleren kopen, maar waarom zou je er zo veel geld aan uitgeven als er iets bestaat als: tweedehandswinkels?

Je vind er super mooie kledij voor gewoon bijna geen geld én het is goed voor het milieu.

Natuurlijk zijn er heel veel tweedehandswinkels in Brussel, ik (X-perte Hanien) toon jullie mijn 3 favoriete tweedehandswinkels die in het centrum van Brussel liggen.

  • Think Twice

De think Twice is een mega-goedkope winkel met allerlei soorten kledij. Voor elke stijl vind je er wel iets. Op het einde van de maand kost alles maar 5 euro, 3 euro of 1 euro, dus perfect voor oudejaar! Je kunt in de winkels ook kleren die je niet meer draagt brengen.

Er zijn er 2 in Brussel waarvan heel dicht gelegen bij de scholen MABO, Atheneum Brussel en Imelda. De Think Twice vind je ook in andere steden zoals Gent, Antwerpen en Leuven.

  • Episode

De episode is een wat duurdere winkel. Je vindt hier vintage streetstyle kledij. Het is heel dicht bij de Grote Markt.

  • Melting pot kilo

De prijzen zijn gebaseerd op gewicht, 15 euro per kilo. Aangezien dat kledij niet veel weegt kun je hier heel goedkoop shoppen! Ze hebben er schoenen, jassen, truien, t-shirts,… Kortom bijna alles, dus een volledige nieuwjaars-outfit vind je hier wel!

Nog veel geluk met shoppen;) !

Lees meer over