Nieuwe serie

Stad van de Toekomst (1): Nemen robots het in de toekomst over?

Bekijk ook de afspeellijst: Stad van de Toekomst

Hoe zal Brussel eruitzien in de toekomst? BRUZZKet vroeg het aan de leerlingen van basisschool De Telescoop. 🔭 In de nieuwe reeks 'Stad van de Toekomst' laten ze hun fantasie erop los.

De mini-reeks ‘Stad van de Toekomst’ vertelt in vijf afleveringen hoe de leerlingen onze stad zien in de toekomst. In elke aflevering komt er een ander thema aan bod.

Tekening aan de muur

En dat is nog niet alles! Naast de reeks is er ook een poster die binnenkort zal verschijnen in het magazine van BRUZZ, onze grote broer. Striptekenaar Wauter zette de ideeën en fantasieën van de klas om in een tekening. ✏️ En we verklappen al: het resultaat mag er wezen! 😍

Maar voor dat jij de volledige tekening te zien krijgt, zal je kunnen volgen hoe Wauter er stap voor stap aan werkt. Via de timelapse op het einde van elke aflevering wordt de tekening steeds vollediger! ⏰ Vrijdag zal je dus zien hoe de tekening er helemaal uitziet.

  • In deze eerste aflevering denken de leerlingen na over technologie. Blijft onze technologie zoals nu of gaat er een heleboel veranderen? Kijken maar! 👀☝️

Bekijk hier ook de andere afleveringen van 'Stad van de Toekomst'.