win

Win tickets voor Anima festival

---- sorry! Deze wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer meespelen voor tickets ---

De krokusvakantie staat voor de deur. Dat betekent niet alleen een week vakantie, maar ook dat het Anima filmfestival er weer is. Tien dagen lang kan je naar de leukste animatiefilms in Flagey en Cinema Palace. 🍿

En jij kan er bij zijn! 🎬 Want BRUZZKet mag (telkens 3) tickets weggeven voor twee films tijdens het festival. En wel voor deze twee films:

1. FILM 1 🎬 za 5/03 - Josee, the Tiger and the Fish (8+)

Kumiko is verlamd en woont bij haar oma die haar heel hard beschermt tegen de buitenwereld. Het meisje eist dat iedereen haar Josée noemt, naar de heldin van een roman van Françoise Sagan. Op een avond redt Tsuneo, een superslimme student zeebiologie, haar van een vreselijke val. Haar oma neemt hem aan als hulpverpleger.

  • wanneer: zaterdag 5 maart, om 19:00 uur in Flagey (studio 4)
  • taal: in het Japans met ondertitels in het NL, FR en EN
  • leeftijd: vanaf 8 jaar
  • info + trailer: kijk snel op de Anima-site

  2. FILM 2 🎬 zo 6/03 - Turning Red (12+)

  Het leven van de 13-jarige Meilin Lee verandert helemaal. Haar puberteit begint en alsof al die veranderingen nog niet genoeg zijn, komt daar nog iets extra bij. Telkens wanneer ze haar emoties niet meer helemaal onder controle heeft - en dat gebeurt vaak - verandert ze in een reusachtige rode panda!

  • wanneer: zondag 6 maart, om 11 uur in Flagey (studio 4)
  • taal: in het Nederlands
  • leeftijd: vanaf 12 jaar
  • info + trailer: kijk snel op de Anima-site

  🎁 Speel mee en win tickets🎁

  Wil jij samen met nog twee andere personen naar deze films? Vul snel je gegevens in hieronder en en laat weten voor welke van de twee films je meespeelt.

  Als je gewonnen hebt, sturen we je een mailtje met alle info en de 3 tickets. Niet zo duidelijk, vraag dan zeker aan een van je ouders om even te helpen.

  ---- sorry! Deze wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer meespelen voor tickets ---