Stay home

BRUZZKet-reisbureau: op rondreis in India

De Taj Mahal in India in maart 2004© 2004 Dhirad

Op vakantie gaan kan nu even niet. En dat is balen! Maar niet getreurd: BRUZZKet heeft de oplossing en neemt je mee op rondreis door India!

En veilig reizen, dat doen we in deze coronatijden met Google Earth. Onze virtuele rondreis brengt je langs de volgende hotspots: een bezoek aan de prachtige tempel Taj Mahal, een tochtje naar de Kangchenjunga of de hoogste berg van India, we pikken een potje cricket mee, vullen onze magen op de bekende Jalebi Wala markt en volgen yogales in Varanesi of de spirituele hoofdstad van Inda.

💌 Vergeet niet om vrienden en familie een postkaartje te sturen vanuit India. Onderaan deze pagina hebben we alvast een kaartje voor jou klaargezet.

Klik hier en ontdek hoe je toch kan reizen nu we in ons kot moeten blijven.

Je kan nu inderdaad niet zomaar een vliegtuig nemen of in de auto springen voor een citytrip. Maar, dat is ook niet nodig.

Met het BRUZZKet Reisbureau reis je immers virtueel met het programma Google Earth (hoe dat juist werkt, kan je zien in het filmpje hieronder ?).

Je reist dus eigenlijk veilig thuis van achter je computer. Dus geen gedoe met valiezen pakken, aanschuiven op luchthavens of jezelf op een overvolle bus of trein proppen. In tijden van afstand houden is dat virtueel reizen eens zo veilig.

meer info

Klaar om India te ontdekken?

tip: Eens je in India bent, gebruik je best de pijltjes links onderaan in beeld < 1 / 15 > ) om je van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Als je op het 3D-icoontje rechts onderaan klikt, kan je wat rondkijken op elke stop. Met het gele mannetje (in de rechteronderhoek) kan je rondlopen.

In dit filmpje kan je zien hoe zo'n virtuele reis juist verloopt, maar ga daarna vooral zelf op reis via de groene knop hierboven. ?

💌 Een postkaart uit India

20200407 postkaart India

Laat je vrienden en familie weten dat je deze vakantie toch aan hen denkt, en stuur hen een kaartje vanuit India. Zo kan je hen meteen alles vertellen over je reisavonturen.✈️🚢'

Klik op het BRUZZket-logo hieronder om je kaartje te downloaden. 👇

Op één blad vind je de voor- en de achterkant van je kaartje. ✂️ Knip ze uit, plak ze tegen elkaar en je hebt je kaartje!