BRUZZKet-reisbureau: op citytrip naar New York

Zicht op New York© PhotoNews

Op vakantie gaan kan nu even niet. Verveeeeeleeeeeend! Maar BRUZZKet heeft dé oplossing en neemt je mee op citytrip naar New York. 🗽

Onze virtuele reis brengt je langs de volgende hotspots: het Vrijheidsbeeld, het 381 meter hoge Empire State Building, The Museum of Modern Art voor wat cultuur, het Central Park om even te rusten, het Yankee Stadium voor een potje baseball en de iconische Brooklyn Bridge.

💌 Vergeet niet om vrienden en familie een postkaartje te sturen vanuit New York. Onderaan deze pagina hebben we alvast een kaartje voor jou klaargezet.

Klik hier en ontdek hoe je toch kan reizen nu we in ons kot moeten blijven.

Je kan nu inderdaad niet zomaar een vliegtuig nemen of in de auto springen voor een citytrip. Maar, dat is ook niet nodig.

Met het BRUZZKet Reisbureau reis je immers virtueel met het programma Google Earth (hoe dat juist werkt, kan je zien in het filmpje hieronder ?).

Je reist dus eigenlijk veilig thuis van achter je computer. Dus geen gedoe met valiezen pakken, aanschuiven op luchthavens of jezelf op een overvolle bus of trein proppen. In tijden van afstand houden is dat virtueel reizen eens zo veilig.

meer info

Klaar om New York te ontdekken?

tip: Eens je in New York bent, gebruik je best de pijltjes links onderaan in beeld ( < 1 / 15 > ) om je van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Als je op het 3D-icoontje rechts onderaan klikt, kan je wat rondkijken op elke stop.

In dit filmpje kan je zien hoe zo'n virtuele reis juist verloopt, maar ga daarna vooral zelf op reis via de groene knop hierboven. ?

💌 Een postkaart uit New York

20200404 postkaart new york front
© PhotoNews

Laat je vrienden en familie weten dat je deze vakantie toch aan hen denkt, en stuur hen een kaartje vanuit New York. Zo kan je hen meteen alles vertellen over je reisavonturen.✈️🚢'

Klik op het BRUZZket-logo hieronder om je kaartje te downloaden. 👇

Op één blad vind je de voor- en de achterkant van je kaartje. ✂️ Knip ze uit, plak ze tegen elkaar en je hebt je kaartje!