BRUZZKet Reisbureau: naar de piramides in Egypte

De Gizeh-piramides in Egypte© Ricardo Liberato (CC BY-SA 2.0)

Op vakantie gaan kan nu even niet. En dat is balen! Maar niet getreurd: BRUZZKet heeft de oplossing en neemt je mee naar Egypte!

En veilig reizen, dat doen we in deze coronatijden met Google Earth. Onze virtuele rondreis brengt je langs de volgende hotspots: we starten onze reis in Alexandrië waar ooit een van de zeven wereldwonderen stond, daarna bezoeken we de hoofdstad Caïro en de piramides van Gizeh. Vervolgens trekken we naar het zuiden voor de tempels in Aboe Simbel en de Vallei der Koningen. Tot slot stappen we de boot op en varen over de Nijl terug naar Alexandrië.

💌 Vergeet niet om vrienden en familie een postkaartje te sturen vanuit Egypte. Onderaan deze pagina hebben we alvast een kaartje voor jou klaargezet.

Klik hier en ontdek hoe je toch kan reizen nu we in ons kot moeten blijven.

Je kan nu inderdaad niet zomaar een vliegtuig nemen of in de auto springen voor een citytrip. Maar, dat is ook niet nodig.

Met het BRUZZKet Reisbureau reis je immers virtueel met het programma Google Earth (hoe dat juist werkt, kan je zien in het filmpje hieronder ?).

Je reist dus eigenlijk veilig thuis van achter je computer. Dus geen gedoe met valiezen pakken, aanschuiven op luchthavens of jezelf op een overvolle bus of trein proppen. In tijden van afstand houden is dat virtueel reizen eens zo veilig.

meer info

Klaar om Egypte te ontdekken?

tip: Eens je in Egypte bent, gebruik je best de pijltjes links onderaan in beeld < 1 / 15 > ) om je van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Als je op het 3D-icoontje rechts onderaan klikt, kan je wat rondkijken op elke stop. Met het gele mannetje (in de rechteronderhoek) kan je rondlopen.

💌 Een postkaart uit Egypte

20200415 piramides gizeh postkaart reisbureau

Laat je vrienden en familie weten dat je deze vakantie toch aan hen denkt, en stuur hen een kaartje vanuit Egypte. Zo kan je hen meteen alles vertellen over je reisavonturen.✈️🚢'

Klik op het BRUZZket-logo hieronder om je kaartje te downloaden. 👇

Op één blad vind je de voor- en de achterkant van je kaartje. ✂️ Knip ze uit, plak ze tegen elkaar en je hebt je kaartje!