Op schoolreis met BRUZZKet

Sinds half maart zitten we met z'n allen thuis. Binnenkort mogen de eersten onder jullie weer naar school gaan, maar schoolfeesten en schoolreizen zitten er dit schooljaar niet meer in. En dat vinden we bij BRUZZKet best wel jammer. Daarom biedt ons reisbureau de komende weken ook schoolreizen aan. 😎

Hoe doen we dat dan juist nu alles nog gesloten is?

Je kan nu inderdaad niet zomaar met de bus naar een pretpark rijden want die zijn nog gesloten. Maar, dat is ook niet nodig.

Net als bij onze reizen naar New York, Mexico en India, nemen we voor onze schoolreizen niet de schoolbus maar Google Earth. 🌎

Hoe werkt reizen in Google Earth juist?

Zodra je aan je reis begint (door op de link van de reis te klikken), opent Google Earth zich. Even geduld, ook bij virtueel schoolreizen duurt het even voor je op je bestemming bent.

Eens aangekomen zoomt het beeld uit en in op de wereldbol tot je op je eerste stopplaats bent.

Vanaf nu gebruik je best de pijltjes links onderaan het beeld (< 1 / 12 >) om te reizen. Eens op een plek aangekomen, kan je rechts op het 3D-icoontje klikken. Daarmee kan je een beetje rondkijken op de plek en in- en uitzoomen.

Klaar? Klik dan terug op de pijltjes links (< 1 / 12 >) om naar de volgende stop te reizen.

We nemen je mee op schoolreis naar Bokrijk 🏚️, we gaan op bosklassen 🌳 naar het Zoniënwoud en schreeuwen het uit op coole roller coasters 🎢 in België en andere landen van over de hele wereld.

Op schoolreis naar Bokrijk

Tijdens deze schoolreis gaan we terug in de tijd, naar 1913. Het begin van de vorige eeuw, toen jouw ouders en zelfs jouw grootouders nog niet geboren waren! 

Op bosklassen

Voor deze schoolreis moeten we niet zo ver reizen want op bosklassen gaan kan perfect in Brussel. Brussel? Ja hoor. We stappen af aan metrostation Hermann Debroux en trekken onze stapschoenen nog eens aan. Hier gaan we.

Op schoolreis naar Walibi

De Weerwolf, Dalton Terror of liever de Pulsar? Als je van duizelingwekkende snelheden en grote hoogtes houdt, zit je goed. Want BRUZZKet neemt je mee op schoolreis naar Walibi! 

De coolste achtbanen ter wereld

De schoolreis naar Walibi was top! Maar waarom zouden we niet ineens de 9 coolste roller coasters ter wereld bezoeken. Op het programma: de langste, hoogste en meest bizarre achtbanen en waterglijbanen.