Luisteren!

Angèle kondigt nieuw album aan en gaat op tournee

Updated: 27-10-2021 - 11:35

De Brusselse zangeres Angèle heeft aangekondigd dat ze op 10 december een nieuw album uitbrengt. 😍 Haar tweede album zal 'Nonante-cinq' heten. Ze gaat met het album ook op tournee en komt naar Vorst Nationaal op 16 mei 2022. 🎉 Een paar dagen geleden kwam de eerste single van haar nieuwe plaat al uit.

Drie jaar na haar eerste album 'Brol' is het zover: Angèle brengt een tweede plaat uit. Dat maakte ze vandaag via Instagram bekend door de albumhoes mét alle liedjes op te posten. De plaat bevat 12 nummers en er zit een samenwerking met de Brusselse rapper Damso tussen!

De titel van haar plaat verwijst naar haar geboortejaar 1995. De titel is trouwens Belgisch, want alleen in België spreken we het getal 95 op die manier uit in het Frans. In Frankrijk zeggen ze quatre-vingt-quinze.

Bruxelles je t'aime

'Nonante-cinq' komt uit op 10 december, iets wat fans al langer vermoedden. Paar dagen geleden bracht Angèle namelijk haar nieuwste single 'Bruxelles je t'aime' uit. De videoclip van dat lied speelt zich af in een trein van Parijs naar Brussel. De conducteur van die trein roept af dat de 'voorziene aankomst op 10 december’ is. Nu haar nieuw album werd aangekondigd, weet ook iedereen waarom de trein nummer 1995 kreeg. 🚂

De videoclip van haar nieuw nummer “Bruxelles je t’aime” kan je hier bekijken. De single gaat over haar liefde voor onze hoofdstad! 😍 De Franstalige zangeres zingt ook een paar stukjes in het Nederlands!

De videoclip van 'Bruxelles je t'aime', de eerste single van haar nieuw album.

Tournee

Angèle zal met haar nieuwe plaat ook op tournee gaan vanaf april 2022. En op 16 mei is het aan ons! Dan staat ze in Vorst Nationaal. ⚠️ De ticketverkoop start op vrijdag 29 oktober om 10 uur. De mensen die vooraf al een exemplaar van haar album hadden besteld, kunnen nu al tickets kopen. Alle info vind je hier. ⚠️