Doen!

Is jouw juf of meester de Beste Leraar van Brussel?

beste leraar van brussel 2018

Heb jij de allerbeste leerkracht van heel het land? Kan jouw juf of meester als geen ander de dingen uitleggen en is hij of zij daarnaast ook nog grappig?

Heb jij met andere woorden een leerkracht die niet alleen fantastisch lesgeeft, maar dat bovendien ook het liefst van al in Brussel doet? Dan is dit jouw kans om hem of haar eeuwige roem te bezorgen.

Hoe nomineer je je juf of meester?

  1. Surf naar de website brusseleraar.be
  2. Klik op de blauwe knop 'Nomineer hier jouw leraar!'
  3. Vul het formulier in. Er wordt onder andere gevraagd waarom jouw leerkracht moet winnen en hoe zij/hij Brussel betrekt bij de lessen.

Tip: je kan dit misschien als klas samen doen, bijvoorbeeld met een andere leerkracht om jouw juf of meester te verrassen!

Hoe gaat het daarna verder?

Uit alle nominaties (inzendingen) kiest een jury 3 leerkrachten. Wie van hen de meeste stemmen krijgt, wordt een jaar lang de "Beste Leraar van Brussel".

Jouw leerkracht nomineren kan nog tot 6 maart 2020. Het stemmen zelf kan van 1 april tot 31 mei 2020 via deze website. In juni wordt de winnaar dan bekend gemaakt.

Vorig jaar was meester Niels van het vierde leerjaar van de Sint-Lutgardisschool in Elsene de Beste Leraar van Brussel. Dit jaar misschien wel jouw meester of juf...