Jouw zomervakantie met BRUZZKet

Danser en artiest Misha Downey met zijn kinderen aan Tour & Taxis.© Ivan Put

GeSTRAND in Brussel deze zomer? Trek je er geen BAL van aan! Geniet van je staycation met BRUZZKet: check onze zomeragenda πŸ‘‡ en haal de BRUZZKet-STRANDBAL in huis! 🌞

Een tip voor elke dag πŸ–οΈ

Beginnen doen we op de eerste dag van de vakantie met een STAYCATION-kalender die jou elke dag van een nieuwe doe-tip voorziet.

20200630 papieren vliegtuigje
© png tree

Dat kunnen evenementen zijn waar je naar toe kan, alleen of met je familie, zoals een escape room, een openlucht film, een workshop graffiti of een coole expo (jaja, die bestaan πŸ˜‰).

Maar dat kan even goed een knotsgekke uitdaging zijn zoals papieren bloemen verkopen op de Grote Markt, een papieren vliegtuigjes-wedstrijd houden in het park of alles (en we bedoelen echt alles) bestellen in de frituur.

Vandaag beginnen we met een uitdaging in het ijssalon: β€œBestel een smaak die je nog niet kent of niet lust.” Foto’s van het gezicht dat je daarbij trekt, zijn altijd welkom op ket@bruzz.be πŸ€ͺ


In de voetsporen van Pinda de speurhond

20200701_speurtocht_pinda
© Maya Callizaya
| Op speurtocht met BRUZZKet-mascotte Pinda

πŸ”Ž Half juli smijten we daar een aantal SPEURTOCHTEN bovenop. Onze eigenste BRUZZKet-mascotte en speurhond Pinda is die momenteel volop aan het uitstippelen zodat jij binnenkort in haar voetsporen kan treden.

En het wordt niet zomaar een wandeling met opdrachten.🧐 Nee, elke opdracht tijdens de wandeling levert je een letter op. Daarmee vorm je op het einde van de speurtocht een codewoord waarmee je op onze website je eigen BRUZZKet STRANDBAL kan aanvragen. Bovendien maak je zo ook kans op een knettergek karaoke-verjaardagsfeest in Koezio!


Fietsen in de stad

🚲 Augustus wordt FIETSMAAND bij BRUZZKet. Nu we allemaal wat meer thuis blijven deze zomer, zal onze fiets goed van pas komen!

In vier afleveringen zorgen we ervoor dat jouw fiets tegen de start van het nieuwe schooljaar gepimpt is en dat je ook weet hoe je je fietsketting er terug oplegt. Daarnaast leer je ook waar je op moet letten als je in de stad fietst (toch nog net iets anders dan op het platteland) en waar de toffe fietsplekken in en rond Brussel zijn.

  • WANNEER? Vanaf begin augustus


Reizen vanuit je zetel

20200403 reisbureau reizen wereld teaser
© pngtree.com

πŸ›« Zit een verre vakantie er door het coronavirus niet in deze zomer? Ga dan zeker nog eens langs in ons virtueel REISBUREAU dat nog steeds open is en je met plezier meeneemt naar New York, Egypte, Mexico en India.


De beste, lekkerste, coolste en nog veel meer

En tussendoor kan je op BRUZZKet natuurlijk ook terecht voor de lekkerste IJSSALONS, coolste SKATEPLEKKEN, natste ZWEMBADEN, avontuurlijkste SPEELTUINEN en nog veel meer.

Kom dus zeker regelmatig langs! 😎