Op speurtocht door Brussel met Pinda

20200713 pinda liggend loep vergrootglas speurtocht


Ik ben Pinda, de BRUZZKet-mascotte. Ik houd van speuren én van Brussel. Ik bedacht een spel zodat jullie Brussel helemaal kunnen ontdekken.

Ik heb allemaal leuke plekjes uitgezocht, zodat jullie je zeker niet moeten vervelen. Terwijl wil ik ook graag jullie kennis over Brussel testen. Los mijn vragen op, volbreng mijn opdrachten en ontcijfer het codewoord.

Ik ben benieuwd naar jullie speurtalent en Brussel-kennis! Veel succes.

Kies hieronder een van mijn tochten:

Pinda in Schaarbeek

In Schaarbeek gaat Pinda's speurtocht van het station naar het mooie Josaphatpark.Onderweg komt ze een aantal coole dingen tegen! 

Pinda in Anderlecht Neerpede

Tijd voor wat sport en natuur. Pinda neemt je mee naar allerlei coole sportcomplexen en prachtige natuur in Anderlecht Neerpede. Trek alvast je sportschoenen aan voor een gezonde wandeling! 

Pinda in Ukkel

Pinda neemt je dit keer mee voor een speurtocht door twee Ukkelse parken en oude holle wegen. We speuren naar kleine insecten, vreemde wezens en gekke straatnamen. Welkom in Ukkel!

Pinda in Brussel-Stad

Op deze vierde speurtocht neemt Pinda je mee naar hartje Brussel! We starten op de Grote Markt, ontdekken onderweg enkele straffe muurschilderingen en eindigen met een welverdiende verrassing als frisse afsluiter. 

Vind jij speurtochten wel leuk? Kijk dan zeker even bij de speelpleinen van de VGC. Ook tijdens hun speelweken zijn er heel wat leuke zoektochten met de animatoren en trekken jullie de stad in.