Stem nu voor de Beste Leraar van Brussel

🤷‍♂️ Sorry! Stemmen op jouw kandidaat kan niet meer. De stemmen zijn ondertussen geteld. In dit artikel ontdek je wie van de drie kandidaten het schooljaar mag afsluiten als Beste leraar van Brussel. 🤷‍♀️

beste leraar van brussel 2018

Lesgeven in een grootstad zoals Brussel is vaak een uitdaging, maar de beste leraar van Brussel doet dat iedere dag met veel enthousiasme en nog meer motivatie. Hij of zij leert de kinderen niet alleen de leerstof uit de boeken aan, maar leert hen ook de stad te ontdekken. Kortom, de beste leraar van Brussel wil nergens anders lesgeven.

Wie is de beste? 💪

Maar wíe is die Beste Leraar van Brussel nu juist? Uit de vele inzendingen werden drie leerkrachten geselecteerd. En jij beslist wie van deze drie leerkrachten met de titel 'Beste Leraar van Brussel 2020' mag gaan lopen.

👉Zo speel je mee

  1. Bekijk de filmpjes van de drie kandidaten. Die vind je lager op deze pagina en daarin vertellen ze wie ze zijn en waarom zij de beste leraar zijn.
  2. Scroll daarna verder naar beneden en vul het formulier in. Daar kan je aanduiden wie van de drie kandidaten volgens jou moet winnen en waarom.
logo velofixer passaporta

In november maken we bekend wie de 'Beste Leraar van Brussel' is. Hij of zij wint een gloednieuwe fiets van Velofixer. De twee andere kandidaten krijgen een mooie Passa Porta-boekenbon.

👩‍🏫Dit zijn de 3 kandidaten

Ze stellen zich graag aan je voor in de filmpjes hieronder.

  • Kandidaat 1: KIM HOSTE van basisschool De Windroos 👇
  • Kandidaat 2: RUBEN MOTTART van basisschool Hendrik Conscience 👇

  • Kandidaat 3: HAMID BOUGHDIR van het Atheneum GO! for Business 👇

Over de Beste Leraar van Brussel

De Beste Leraar van Brussel is een initiatief van de Brusselse lerarenopleidingen van de Erasmushogeschool Brussel en de Vrije Universiteit Brussel, samen met BRUZZ en de Universitaire Associatie Brussel.

Met dit initiatief zijn we niet enkel op zoek naar de Beste Leraar van Brussel, maar willen we álle Brusselse leraren in de bloemetjes zetten.

🗳️Stem op jouw kandidaat

Sorry! Stemmen op jouw kandidaat kan niet meer. We zijn nu de stemmen aan het tellen en laten je maandag weten wie van de drie kandidaten het schooljaar mag afsluiten als Beste leraar van Brussel.

20200422 logobalk beste leraar van brussel