BRUZZKet Reisbureau: op citytrip naar Brussel

© PhotoNews

Tijdens de paasvakantie nam BRUZZKet je mee op virtuele reis naar India, New York, Mexico en Egypte. Nu de paasvakantie voorbij en de lessen opnieuw begonnen zijn, nemen we je nog één keer mee. Dit keer een bestemming die jullie allemaal kennen maar misschien toch niet helemaal. 😉 Op citytrip naar Brussel!

Ook in Brussel kiezen we voor veilig reizen en stappen we een laatste keer in de Google Earth-trein.

Die brengt ons niet naar het Atomium of de Grote Markt. Die plekken kennen wij Ketjes natuurlijk allemaal al lang. Deze trip gaat langs een aantal verborgen pareltjes zoals: het Justitiepaleis waar er iets bijzonders in de kelder staat, het Magrittemuseum waar dag en nacht soms vreemde dingen doen, het Straatlantaarn-mseum (bestaat echt!) en het hoogste plekje van Brussel (of toch niet?). En eindigen doen we met een typische Brusselse lekkernij. Veel plezier!

💌 Vergeet niet om vrienden en familie een postkaartje te sturen vanuit Brussel. Onderaan deze pagina hebben we alvast een kaartje voor jou klaargezet.

Klik hier en ontdek hoe je toch kan reizen nu we in ons kot moeten blijven.

Je kan nu inderdaad niet zomaar een vliegtuig nemen of in de auto springen voor een citytrip. Maar, dat is ook niet nodig.

Met het BRUZZKet Reisbureau reis je immers virtueel met het programma Google Earth (hoe dat juist werkt, kan je zien in het filmpje hieronder ?).

Je reist dus eigenlijk veilig thuis van achter je computer. Dus geen gedoe met valiezen pakken, aanschuiven op luchthavens of jezelf op een overvolle bus of trein proppen. In tijden van afstand houden is dat virtueel reizen eens zo veilig.

meer info

Klaar om Brussel (op een andere manier) te ontdekken?

tip: Eens je in Egypte bent, gebruik je best de pijltjes links onderaan in beeld < 1 / 15 > ) om je van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Als je op het 3D-icoontje rechts onderaan klikt, kan je wat rondkijken op elke stop. Met het gele mannetje (in de rechteronderhoek) kan je rondlopen.

Bezoek zeker ook onze andere reisbestemming: New York, Mexico, Egypte en India

💌 Een postkaart uit Brussel

20200420 postkaart brussel corona reisbureau

Laat je vrienden en familie weten dat je aan hen denkt, en stuur hen een kaartje vanuit Brussel. Zo kan je hen meteen alles vertellen over je reisavonturen.✈️🚢'

Klik op het BRUZZket-logo hieronder om je kaartje te downloaden. 👇

Op één blad vind je de voor- en de achterkant van je kaartje. ✂️ Knip ze uit, plak ze tegen elkaar en je hebt je kaartje!